Overlevelsestur

OVERLEVELSESTUR 2023 - oplevelsestur

NU er der åbnet for til melding til vores "overlevelsestur" i den danske natur. Der er 10 pladser efter "først til mølle" princippet, så tilmeld dig allerede NU, hvis du vil sikre dig en enestående oplevelse!

Turen starter fredag den 25. august kl. 15.00 og slutter søndag den 27. august omkring middag.

I vil opleve en intensiv weekend med et konstant skift mellem forskellige aktiviteter, udfordringer og samarbejdsopgaver m.v. Der bliver selvfølgelig også tid til hygge og afslapning ved lejrbålet.

Da en væsentlig del af total-oplevelsen er det "ukendte" og de løbende overraskelsesmomenter, vil vi ikke oplyse jer et detaljeret program for turen men I vil opleve aktiviteter som mountainbike, havkajak, hiking, kano, klatring og rapelling.

Turen er baseret på den gode oplevelse i naturen så man skal ikke være jægersoldat eller jernmand for at gennemføre turen men det er et krav at man kan svømme 200 meter. Og så vil vi anbefale en fornuftig grundkondition.

Påklædning er absolut outdoor og ekstra tøj skal kunne transporteres i egne rygsække. Pakkeliste fremsendes i god tid inden turen.

Toiletforhold og overnatning kan foregå under primitive forhold. Men ikke nødvendigvis.

I turen er der inkluderet forplejning og væske. Vi starter med aftensmad fredag og slutter med sandwich søndag.

Turen foregår et ukendt sted i Danmark og mødested oplyses når vi nærmer os dagen.

Vi garanterer, at I vil få en meget spændende oplevelse mede touch af adrenalin kick og sved på panden.

Prisen for turen er 2.500 kr. pr. person. Ved tilmelding betales et depotsitum på 1.000 kr. pr. person. Restbeløbet opkræves pr. 01.08.22.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig turen kan du benytte kontaktboksen på hjemmesiden.