Overlevelsestur

OVERLEVELSESTUR 2018

NU er der åbnet for til melding til vores "overlevelsestur" i den danske natur. Der er begrænset antalt pladser efter "først til mølle" princippet, så tilmeld dig allerede NU, hvis du vil sikre dig en fed oplevelse!

Turen starter fredag den 24. august 2018 kl. 15.00 og slutter søndag den 26. august sidst på formiddagen.

I vil opleve en intensiv weekend med et konstant skift mellem forskellige aktiviteter, udfordringer og samarbejdsopgaver m.v. Der bliver selvfølgelig også tid til hygge og afslapning ved lejrbålet.

Da en væsentlig del af total-oplevelsen er det "ukendte" og de løbende overraskelsesmomenter, vil vi ikke oplyse jer et detaljeret program for turen.

I vil opleve forskellige aktiviteter som ikke er endeligt planlagt men mulighed for havkajak og kano. Aktiviteter med reb som klatring, rapelling og tovbroer m.v. Tømmerflåder, O-løb i mørke, geocaching med GPS samt mountainbike og mange spændende samarbejdsopgaver.

Man skal ikke være jægersoldat eller jernmand for at gennemføre turen men det er et krav at man kan svømme 200 meter uden brug af hjælpemidler. Og så vil vi anbefale en fornuftig grundkondition. Turen er på medium niveau.

Påklædning er absolut outdoor og ekstra tøj skal kunne transporteres i egne rygsække. Pakkeliste fremsendes i god tid inden turen.

Toiletforhold og overnatning kan foregå under primitive forhold. Men ikke nødvendigvis.

I turen er der inkluderet forplejning og væske. Vi starter med aftensmad fredag og slutter med formiddags snacks søndag.

Turen foregår et ukendt sted i Danmark og mødested oplyses når vi nærmer os dagen.

Vi er sikre på, at I vil få en meget spændende oplevelse med læring og udvikling samt adrenalin kick og sved på panden.

Prisen for turen er 2.500 kr. pr. person.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig turen kan du benytte kontaktboksen på hjemmesiden.

Der er begrænset antal pladser efter "først til mølle" princippet.